Σελίδα 1 από 1

Impress, ταινία και ήχος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 23 Απρ 2010, 9:36 pm
από aantonis
Για να μην μακρυγορώ στο Ubuntu 9.10 αλλά και στην 10.04 beta όταν εισάγω ταινία ή ήχο π.χ. avi ή mp3 αρχεία απλά εμφανίζονται εικονίδια μεγαφώνου στο slide που γίνεται η εισαγωγή αλλά από εκεί και μετά τίποτε δεν συμβαίνει διότι απλά δεν αναπαράγονται. Είναι bug του Ubuntu ή του OpenOffice.org ως πακέτο Deb;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας. Οποιαδήποτε λύση ευπρόσδεκτη.

Re: Impress, ταινία και ήχος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ 24 Απρ 2010, 11:49 am
από pkst
Δηλ. όταν πατήσεις στην Παρουσίαση οθόνης δεν παίζει τίποτα? Εχεις εγκαταστήσει όλους τους Codecs (p.x to gstreamer0.1x-ffmpeg )?

Re: Impress, ταινία και ήχος - Επιλύθηκε

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ 24 Απρ 2010, 3:45 pm
από aantonis
Ακριβώς έτσι! Με εγκατεστημένους όλους τους codecs και να μην γίνεται τίποτα. Παίζουν μόνο οι standard ήχοι που συνοδεύουν το OpenOffice.org apert, apert2 κ.λπ.

Impress, ταινία και ήχος - Επιλύθηκε

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ 05 Μάιος 2010, 10:12 pm
από aantonis
Επανέρχομαι με την ευχάριστη είδηση ότι στο Ubuntu 10.04 LTS όλα πια δουλεύουν τέλεια

Re: Impress, ταινία και ήχος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ 21 Μαρ 2011, 5:52 pm
από aspd
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που είχε ο aantonis.
Σε ubuntu 10.04 LTS, στο impress σε openoffice 3.2, προσπαθώ να κάνω εισαγωγή σε ένα αρχείο mp3. Πάω εισαγωγή->Ταινία και ήχος, επιλέγω το αρχείο, εμφανίζει ένα εικονίδιο με μεγαφωνάκι, αλλά αυτό δεν παίζει μουσική, ούτε εμφανίζει μήνυμα λάθους. Ούτε σε προβολή παρουσίασης κάνει τίποτα.
Από το synaptic βλέπω ότι έχω εγκατεστημένο το gstreamer0.10-ffmpeg. Τι άλλο πρέπει να κοιτάξω;
Ευχαριστώ

Re: Impress, ταινία και ήχος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ 28 Μαρ 2011, 11:00 pm
από aspd
Το πρόβλημα ήταν οι ελληνικοί χαρακτήρες στο όνομα του mp3 αρχείου και στο path του mp3 αρχείου. Με λατινικούς χαρακτήρες γίνεται αναπαραγωγή κανονικά.